BUTTERFLY

BEAUTY & STYLE
IDŐPONT KÉRÉS

Tegoder kozmetikai kezelések

A TEGODER COSMETICS a bőr minden igényét kielégítő termékcsaládokat fejlesztett ki, valamint olyan étrendkiegészítő készítményeket, amelyek megsokszorozzák a kezelések hatékonyságát. A spanyol temperamentum tetten érhető minden egyes Tegoder készítményben és Tegoder kezelésben.

A TEGOR GROUP a termékei gyártásához a legfejlettebb technológiát alkalmazza, amely a legmagasabb minőségi szintet és ellenőrzést teszi lehetővé minden egyes gyártási folyamat során.

A Tegoder kozmetikumok magas minősége és tudása megmutatkozik abban is, hogy a cég bőrápolási termékeivel mind az öt kontinensen sikeresen képviselteti magát.

A korszerű újgenerációs hatóanyagok garantálják a sikert a bőrproblémák szakszerű kezelése során valamint az anti-ageing területen egyaránt. A növények DNS-ének kivonatolása teszi lehetővé, hogy a vendégek allergia mentesen élvezhessék a Tegoder kezelések elképesztő hatását.

A növényi őssejtek, peptidek és antioxidánsok megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják feszességét és ragyogását, hatásukra a sejtek élettartama pedig növekszik.

Mit nyújt számodra a Tegoder?

 • Teljeskörű bőrápolás a szalonkezeléstől az otthonápolásig
 • High-tech hatóanyagok
 • Orvos-kozmetikai kezelések
  – Tűs mezoterápia
  – Savas hámlasztás
  – Pigmentfolt halványítás
  – Anti-age kezelések a legújabb generációs peptidekkel
  – Klinikai hialuronsavas bőrfeltöltés
  – Meso BB Glow bőrtökéletesítés
 • Magas hatóanyag koncentráció a termékekben
 • Biotechnológia feldolgozás
 • Belső szépségápolás nutrikozmetikumokkal
 • Saját kutatás, fejlesztés, gyártás
 • Élen az innovációkban
 • Speciális kezelések

TDC Clinik

Klinikai szintű hialuronsavas bőrápoló program.

Tegoder Cosmetics a folyamatos innovációk specialistája az újgenerációs hatóanyagok és hatóanyag feldolgozás terén. TDC Clinik termékcsalád olyan hatóanyagokat vonultat fel, mint a hialuronsav, peptidek, növekedési faktorok, nanoszómákba zárt növényi kivonatok és növényi őssejt.

 

 

Hialuronsav szerepe

Az életkor előre haladtával minden egyes szervezetet alkotó és védő anyag termelődése hanyatlik.
A hialuronsav csökkenése a szervezetben az öregedési folyamat kísérőjelensége és a becslések szerint a 40-es éveink közepére már csak fele annyi termelődik belőle, mint amire szüksége lenne.
A hialuronsav javítja a bőr hidratáltságát, élénkíti a bőrben a kollagén termelődést, kisöpri a szabadgyököket, fenntartja a bőr rugalmasságát.

A kezelés célja: Előkészíti a bőrt az orvos-esztétikai beavatkozások előtt, illetve fokozza és meghosszabbítja az általuk elért eredményeket.

Milyen bőrtípusra?  Minden bőrtípusra alkalmas.

Szalon

1022 Budapest, Bég utca 3-5.

Kövess minket

Üzenet küldés

Adatkezelés elfogadása: