BUTTERFLY

BEAUTY & STYLE
IDŐPONT KÉRÉS

GUNA Biolifting

A BIOLIFTING gyártója közel 30 év kutatási tapasztalattal az esztétikai kollagént a világ több, mint 40 országában értékesíti. Együttműködik nemzetközi kutatási csoportokkal, egyetemekkel, az évek során az egyik legnagyobb innovátorává vált a kollagénnel kapcsolatos bőrgyógyászati fejlesztéseknek. A kutatások orientációja: az emberi szervezet regenációs folyamatainak helyreállítása természetes anyagokkal, a mellékhatások minimalizálásával.

A BIOLIFTING egy finom változásokat előidéző kollagén stimuláción alapuló orvos-esztétikai kezelés, amely nem okoz riasztó, mesterkélt hatású változásokat, nem változik meg az arckontúr, azonban természetes, fokozatos javulást eredményez, mivel a kollagén támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait, illetve a hatásmechanizmus nem a feltöltésen, hanem a sejtek revitalizációján, valamint a sejt közötti állomány megtisztításán alapul.

Milyen esetekben használjuk a BIOLIFTING kezelést?

A kezelés hatékonyan alkalmazható az arc, nyak, dekoltázs és kézfej bőrének fiatalítására, feszesítésére, illetve a ráncok csökkentésére, a hegek esztétikai kezelésére, egyéb esztétikai kezelések hatékonyságának fokozására.

A BIOLIFTING eredménye

  • a ráncok kisimulnak
  • a bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé és üdévé válik

Számos kutatás bizonyítja, hogy a kollagén serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait.

Anti-aging hatás

A Biolifting orvos-esztétikai program által egyszerű és gyors a fiatalodás. A Biolifting kezeléseknek köszönhetően arcbőre évekkel korábbi állapotát nyerheti vissza. Bőre látványosan fiatalabb, kisimultabb, hamvasabb lesz anélkül, hogy mesterkélté, idegenné válna. A kezelés további előnye, hogy nem lokalizálódik egyetlen ráncra, hanem az arc egész területén indít el szöveti fiatalodást.
A kezelés biztonságos, mivel kollagén stimulációval a bőrünk egyik legfontosabb alkotóelemét támogatjuk, segítjük a szervezet regenerációs folyamatait és a méregtelenítési folyamatokat. Ezért a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.

A kezelést mindig kúraszerűen ajánljuk, bár bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után látszik. A hosszan tartó látványos hatás érdekében állapottól és kívánt eredménytől függően 5-10 kezelésre van szükség. Heti vagy kétheti gyakorisággal javasolt a Biolifting bőrfiatalító kezelés. Az első, több kezelésből álló kúra után csupán havonta – kéthavonta egy emlékeztető kezelés ajánlott a Biolifting hatás megőrzésére.

Szalon

1022 Budapest, Bég utca 3-5.

Kövess minket

Üzenet küldés

Adatkezelés elfogadása: